Chef Tags

close button
screenshot Forest of Frequencies

Forest of Frequencies

3D adventure music game

Forest of Frequencies is het resultaat van de minor Game Design & Development aan de Hogeschool Rotterdam. Samen met 15 andere studenten heb ik 4 maanden lang aan de ontwikkeling van dit spel gewerkt, mijn rol was producent / teamleider. Een grote uitdaging sinds ik weinig ervaring met game development had of met het leiden van een team van deze grote en hoeveelheid verschillende diciplines.

Als producent was ik naast het leiden van het team ook verantwoordelijk voor het publiceren en de marketing van het spel. Het spel is gepubliceerd op Steam en Itch.io. Om het spel bekendheid te geven is het spel gepromoot door het traject heen op verschillende evenementen zoals Dutch Game Garden en heb ik het voortouw genomen in de organisatie van het release event. Hiervoor heb ik contact opgenomen met het Nationaal Videogamemuseum in Zoetermeer. Naast het release event, die terug te kijken is op Twitch.tv, is er ook een expositie opgebouwd waar de 4 spellen van de minor in tentoongesteld worden.

Om meer te weten te komen over de totstand koming van Forest of Frequencies kan je de vlogs bekijken op ons Youtube-kanaal of bekijk onze instagram-posts.

Wil je me beter leren kennen?